Kelantan Kita WEB 18SXX GADIS MELAYU MALAYSIA

December 14th, 2010 | by admin |

Wait for video loading .....

Kelantan Kita WEB 18SXX GADIS MELAYU MALAYSIA !! PANASSSS
15 Mar 2007 Kelantan Kita WEB 18SXX GADIS MELAYU MALAYSIA !! PANASSSS TERKINI by sharberi zakaria · Google me that REPLY TO AUTHOR
www opensubscriber com message kelantan 6279481

Gamba raja blue lucah lucas papaw msds
gadis melayu lucah lucas magneto coil lucas sr4 blog lucah bogel josh lucas lucas sherraden lucas diesel pumpa schema gambar gadis lucah
wehaggle4u com imam gambar perawan wanita lucah

Video Gadis Melayu Kongkek wannafollow com
free kongkek video gadis melayu melayu kongkek video video gadis melayu video gadis melayu kongkek kongkek 8 yugioh online privat server
www wannafollow com k6 video gadis melayu kongkek

video 3gp :melayu 3gp, Gambar Lucah Gadis Melayu, 3gp melayu, Video Lucah Awek Melayu 3Gp, melayu3gp, gadis melayuxxx, gadis melayu berbogel, Nabila Huda Berbogel, melayu 3gp lucah, Gambar Lucah Student Malaysia, awek melayu berbogel, Gambar Gadis Melayu Berbogel, melayu lucah 3gp video, melayu bogel, gadis melayu 3gp,

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

25 Responses to “Kelantan Kita WEB 18SXX GADIS MELAYU MALAYSIA”

  1. By marzelina marzuki on Feb 17, 2011

    UNTOLD STORY SMK NAKAL KEDAH

    My name is Salmiah Che Mamat and I am from Kampong Pakra Mukim Tekai Kanan Kedah. My village located between Kampong Chanding and Kampong Bendang Tok Teri; a remote area somewhere in northern part of Malaysia. Most of the village folks are traditional farmers planting paddy and breeding cows to sustain the economics expenses of the family. Paddy planting activities are conducted in a small scales due scarcity of the land as most of the land is inherited from the ancestors, and pricey to acquire new agriculture land. Farmers in my village are meager income earner and if we faced some emergency such as flooding season or other disaster we have to cash in cows with trader or getting help from local politician. Some of naughty male politicians would take advantages on widow or beautiful lady in our village by trade in with secret favor.#

    When the story happened I was 17 years old, and was going to Nakal High School (SMK Nakal) which about less than 1 km from my home. I was the only child in the family, and raised by my single mother and I do not remember much about my dad as I was small when my parent separated. My mom was working in Kuala Lumpur a capital city of Malaysia, and decided to move back to our village because she doesn’t want to face the hectic and vibrant metropolitan lifestyle. We sold our semi detached property in Section 7, Shah Alam and move to Kampong Pakra when I was 8 years old.#

    I was considered bright student in my class since I constantly obtained good grade, good command of English language, and active in sport. My secret was I like to read magazine belongs to my mum without her knowledge. Most of the magazine was adult magazine which is prohibited in Kedah and I always fantasize of the story inside about intimate relationship between man and woman. My moms look young even though her age is early forty and like to do many things to keep her busy and generates income for a family. She look like early thirty and her appearance resembling my elder sister to me, many man befriend with her but she refused except for two specials person (Penghulu and Pak Imam) who like to help her in core paddy field work, and assisting our family during difficulties. #

    To make the story short, one day in the SMK Nakal school library Mr. Smile H. Hamidikn school counselor ask me to help setting up Counseling Club in our school. Our discussion in school library went well since he agreed many of my ideas and proposal raised for our new clubs. Only two of us in the library as other students and teachers are lethargic to read books or do extra works improving themselves. Mr. Smile was admiring my thoughts and openness about social problems in school. He compliments my style however at the same time; attracted and aroused at my beautiful body contour, especially my boob; and unwittingly told me he just divorced with his wife. He was very upset to his wife perfidious manners whom having affair with Bangladesh illegal immigrant in Kuala Nerang. One day when he came home from school, he saw his wife being adulterous with Bangladesh illegal immigrant in their ante rooms upstairs over looking paddy field view. I said it was ok,
    as he already divorced his wife and suggested look for a new companion.#

    Actually, my classmate had warned me earlier about Mr. Smile profoundly pervert, nasty and horny attitude toward girls in school and enjoying seducing student at secluded place like Pusat Sumber, sport store, surau and other within school parameter. He likes to chat using many nicknames in teacher’s room during school hours looking for innocent woman prey from other district in satisfying his lust and wild sexual fantasy beyond imagination. On the other hand he also likes to seduce and aggressively pursuing intimate bond with other females’ teacher regardless of their marital status even though he is bluntly rejected. One of our English teachers doesn’t like him at all because Mr. Smile H. Hamidikn on one occasion fondles her buttock during Monday morning school assembly. Many female teachers in SMK Nakal disgust Mr. Smile H. Hamidikn conduct and silently boycott him by keeping distance from him physically; excluding those who has experienced
    sexual encounter with him appear enjoying closeness and good friendship. To satisfy his stupid sexual urge, Mr. Smile unwisely spending monthly salary hiring prostitute in Danok, and become very active sex tourist to other country and joining swinging club. Pengetua suspected about his underground activities and counsel him to stop, however he refused and continued his internet illicit desire behavior at cyber café. He likes wasting time at cyber café instead of going home early mating his lonely wife; and eventually lead his wife protest by having affair with illegal immigrant. He likes to break rules, not respecting others, big liar, and do not keep to his promised. #

    That day he was in thus emotional mixed with miserable mood; to calm him down; I give him hug and he reacted spontaneous reciprocally hugging me back strongly. We just facing each other, and he kiss me lovingly, I like it so much as no other man has done it affectionately to me before, and responded by kiss him back. He fondles my breast and lifted my baju kurung uniform. He became dominance and I was trying to resist, but I felt the joy and just let him doing it on me under duress. My feeling mixed full of joy, fun and relentless when he start touching and caressing my breast, he kiss my nipples so tender and I want him to do more and more. Mr. Smile H. Hamidikn took off my school uniform, bra, and non stop sucking, chewing and licking my nipples. I took off his shirt and see a lot of hair on his chest as he is kind of mamak teacher, in his late forties and old enough to be my father. He kisses my neck, despite the fact that my pussy is getting wet and
    horny with strong flow out lubricated pussy juice. #

    He asks my permission to touch my pussy, but I consciously refused. However he vehemently removed my panties and massaging my outer pussy areas, my pubic and affectionately throbbing my forbidden secret valley. It was hurt but very joyful. I was wandering if my mom did the same activities with the village head or Pak Imam when visited our house at night once a week. My question has partially answered with this similar experienced in the company of person from opposite sex. My mom must having fun with full or joy and climax with these two kampong prominent figure whilst blissful screaming and nagging for more. Mr. Smile laid me on the library table and both of us naked. Mr. Smile sucked and licked my pussy with concentration on clitoris area, and compel me swallow his cock. His penis is hard, strong, black, thick, and stink with horrible smell. #

    Without my permission he put his hard cock next to my pussy lips, and pushes it in my pussy slowly, thrusting into my virgin virginal whole in and out repeatedly. I was enjoying every moment of the event even though it was pain and hurt, I can’t help my self. I was groaning, screaming with full of joy and sorrow. My pussy muscle contracted his harden strongly with inner centrifugal force smoothly in the present of flowing thick lubrication pussy juices. Pussy configurations highly stimulate when in contact with hard vibrant foreign object inside and created tremendous sucking gravity surrounding pennies head. My body center of gravity displacement gracefully, dynamically, very flexible and stable in supporting incoming external thrust from the top pumping in and out; while my leg spreading openly to ease unfamiliar organ penetration. After half hour I derived amusing experience of fantastic orgasm and felt pleasurable. This first time intercourse
    experience not even approaching maximum pleasurable limit however getting nearer to infinity pleasurable sensation; and this phenomenon cannot be differentiated with any mathematical formula that I learned in my additional mathematic class. That was the first greatest moment I had undergone in my life. Now I understand why my moms groan in her room at night when Penghulu or Pak Imam paid her a visit while gracefully thrusting his sword underneath mom’s stomach. Fortunately, Mr. Smile ejaculated his sperm out of my pussy, and exploded full blown on my stomach. I felt buoyancy of fluid on my stomach and sperms heat convection out to the air and my inner skin. After the horrid episode, I slap his face. I told him that he just raped me, blamed him, and must responsible for what had happened, he apologies but I refused. I’m depressing for not listening to my classmate reprimand about Mr. Smile awful demeanor before. #

    I pledge I will report to police or school management, but he begs for my sympathy. He told me that he just sold his land to Petronas for One Million Ringgit, and he propose a deal to split the money with me when he received disbursement. I agreed. During school holiday after my SPM exam, he brought me to Kuala Lumpur pretending part of official trip to my mom but instead meeting Petronas representative and received his monies, he gave me half million and he took the rest. That night we slept at Planters Hotel and stay for 3 days, making love again repeatedly until both of us dying tired. I don’t feel the pain any more; can feel the joy of having huge money financing my education and sex with mamak teacher. Some portion of this money will be used to finance my vagina operation cost about RM25K at Sunway Medical Center bringing back my virgin tiny tissue for my future husband to enjoy. We went back to Nakal pretending like nothing happened between us,
    however he never regret and still continue his bad habit; and I disappointedly keeping our secret until this moment. Mr. Smile wants to become famous figure in Nakal and appeal me to write about our story here, and make known this horrible episode of my life to others. In reward he gave me pleasant sexual favor and writing fees. With that money now I am pursuing my Degree at Monash University in Sunway. Next year I will be going to Australia completing my tertiary education in Melbourne and looking forward to meet SMK Nakal School senior at Macquarie University in Sydney TESOL program; and trying to completely forget about this story.

  2. By marzelina ahmad marzuki on Feb 17, 2011

    hubugi saya di MOE Putra Jaya, untuk sebarang khidmat nasihat masalah keluarga dan kaunseliing sex suami isteri, jangan tunggu sehingga ianya merebak

  3. By haslina ibrahim on Feb 23, 2011

    cerita di atas benar sekali, di ceritakan semula oleh teacher Aumi Syahadah Muslim, segala ejaan dan grammar di semak semula oleh teacher Tengku Adiba dan teacher Fuziyanti, mereka sekelompok amat marah pada cikgu Hamid penyelia petang kerana diraba ponggong oleh cikgu hamid semasa perhimpunan pagi. Guru besar Solleh Ibrahim hilang kawalan terhadap kenakalan cikgu hamid, biarlah Salmiah membawa duka lara dirinya hingga ke Australia, Salmiah memang pelajar cemerlang kebanggan SMK Naka

  4. By haikal on Feb 23, 2011

    wow cikgu ismail, sunggoh ganas lagi panas sekali, awat tak habaq

  5. By nazrol on Mar 22, 2011

    macam mana sekolah kita SMK Naka ada cerita macam ni,

  6. By mazwan zaini on Mar 28, 2011

    saya rasa cerita di atas di tulis oleh anak dato eskay taukey kambing dari Naka, english dia memang power dan jadi kebanggaan SMK Naka,

  7. By cikgu ibrahim on May 6, 2011

    Salam semua, mohon keluarkan cerita di atas kerana memalukan cikgu Ismail. Mungkin penulis berdendam kepada cikgu Ismail atas sebab-sebab peribadi, tetapi cerita di atas amat tidak wajar di keluarkan di sini. Wahai Haslina, Cikgu Aumi Syahadah Muslim, Cikgu Adiba dan Cikgu Fuziyanti tidak terlibat dalam pembikinan cerita khayalan ini. Harap semua faham dan insaflah atas kerja penulisan tidak bermoral ini. Cerita di atas adalah tidak benar dan tidak pernah berlaku di SMK Naka, harap maklum.

  8. By ismail hamid on May 10, 2011

    Biarlah saya berterus terang di sini, sebenarnya Marzelina Ahmad Marzuki adalah bekas anak murid lama saya di SMK (P) Treacher Methodist Girls School, Taiping Perak. Saya mula mengajar di situ pada tahun 1984 selepas tamat KPLI di USM. Marzelina merupakan murid saya yang aktif di sekolah, tetapi amat nakal kerana suka berpeleseran dengan pelajar lelaki selepas waktu sekolah. Dia banyak berkhayal didalm kelas, tidak menumpukan pelajaran dan bukan merupakan murid cemerlang. Saya telah menangkap khalwat Marzelina dengan pelajar perubatan IPTA kerana berkelakuan tidak senonoh di Taman Tasik Taiping. Sejak hari itu Marzelina amat marah dan membenci saya, dan macam macam cerita dan tuduhan telah dibuat Marzelina kepada saya, bukan saja melalui internet tetapi juga surat layang. Saya berjumpa semula dengan Marzelina pada tahun 2005 semasa menghadiri kursus pendek perguruan di Penang, dan pada ketika itu dia masih marah pada saya. Apa saya nak buat, saya harap Marzelina insaf atas kesalahan lampau dan tidak menjadi seorang yang pendendam. Cerita di atas memang tidak benar. Sekian terima kasih.

  9. By azmi on May 17, 2011

    Cikgu Ismail penyamar, terima kasih beri pahala pada isteri saya.
    Alhamdulillah saya masih simpan nombor cikgu dan terima kasih beri kerjasama dan beri keterangan polis. Jika tak cikgu hubungi saya dulu, saya tak tahu tentang semua fitnah2 ini. Saya sudah kumpul semua artikel tentang penyamar ini dan serahkan pada Balai Polis Bukit Aman Bahagian Jenayah Cyber. 3 laporan polis sudah dibuat dan polis sedang awasi gerak geri penyamar ini. Lagi banyak artikel yang dia hantar lagi memudahkan urusan polis. saya juga sudah membuat satu laporan di Bahagian Multimedia Penyalahgunaan internet di Cyberjaya.
    Untuk Penyamar, teruskan usaha anda, lagi banyak artikel lagi mudah polis kesan lokasi anda.

  10. By miau miau on May 25, 2011

    tiada pon gambar bogel di sini, macam tipu la kau orang ni

  11. By ibrahim hassan on Jul 2, 2011

    Untuk makluman peminat-peminat laman web ini, perkahwinan Dr azmi pakar otak sewel dari Hospital Pakar Damansara dan marzelina ahmad marzuki adalah tidak sah kerana bernikah dalam edah. Cikgu Marzelina puki gatal telah lari dari suami gara-gara godaan, dan suapan ribuan wang ringgit oleh dr azmi otak sewel dari hospital damansara ini. Mereka bernikah menggunakan sindiket ajaran sesat dari Perlis yang di uruskan Cikgu Marzelina puki gatal ini. Lapuran telah dibuat pada kariah masjid Presint 8 putra jaya untuk menangkap pasangan yang berkhalwat ini. Kegiatan mereka sedang di awasi oleh AJK masjid, dan akan ditangkap basah dalam masa yang terdekat. Cikgu Marzelina akan dibuang kerja kerana menikah menggunakan sindiket tanpa kebenaran Ketua Jabatan, dari maklumat di perolehi dia selalu ponteng kerja kerana melayan nafsu buas suami baru semasa waktu pejabat. Lapuran juga akan dibuat kepada pihak pengurusan Hospital Damansara terhadap perlakuan jahat Dr Azmi sewel. Dr Azmi sewel telah memalukan warga perubatan disebabkan perangainya yang jahat, gila sex, dan mengganggu rumah tangga orang.

  12. By taman penggawa on Jul 29, 2011

    Hubungan azmi goblok dan marzelina puki tidak bertahan lama kerana bantuan jin, azmi gila dah makan nasi kangkang marzelina, Kekuatan sex azmi babi tidak hebat kerana terpaksa menatap gambar gambar lucah sebelum mengawan Marzelina. Puki marzelina memang tidak puas sejak akhir akhir ini. Azmi keluar pintu depan, Marzelina keluar pintu belakang cari bangla,,, jadilah macam kesah mona gersang. Awaslah Azmi, Marzelina ini banyak pakai bomoh untuk bodohkan kau, terima lah balasan,,,

  13. By matron on Apr 9, 2012

    Kisah lucah Azmi sewel dan Marzelina adalah skandal sex masa kini yang hangat dibicarakan diseluruh hospital kerajaan dan juga swasta, dan juga sekolah sekolah menengah di Malaysia. Dr Azmi sewel memang mempunyai hobi yang agak pelik dan ajaib iaitu mengurat isteri orang orang. Dr Azmi suka berkhayal khayal di Hospital dan menonton video lucah dalam computer riba selepas waktu pejabat, kadang kala suka mengajak nurse nurse untuk turut menonton dan akan di berikan hadiah yang mahal mahal seperti kain sutera dan juga tas tangan berjenama. Dia amat pemurah dengan nurse yang muda dan akan sentiasa memberi hadiah sekiranya tidak membocorkan rahsia kelucahan beliau di hospital, Dr Azmi gila selalu berlagak bodoh ala ala Mr Bean dan bertanyakan soalan soalan menjurus ke arah hubungan kelamin.

    Hubungan dengan Marzelina terjalin setelah bertemu dalam internet. Marzelina mempergunakan kebodohan Azmi dengan dengan ubat guna guna ilmu syaitan bagi memikat hati Azmi dan lari dari Dr Basri, suami asalnya. mereka berskandal ketika Marzelina masih isteri Dr Basri yang sah. Marzelina meminta simpati dari azmi bodoh dengan mengatakan dr Basri suka meliwat beliau ketika bersama, Demi menyelamatkan seorang sahabat Azmi sanggup mencari peguam untuk mengugut Basri menceraikan Marzelina dan bernikah dalam edah di thailand, Walau sudah kahwin hidup mereka tidak aman, kasih sayang di bina atas khianat ilmu hitam dan ubat guna guna. Marzelina merasakan amat menyesal terhadap pernikahan ini kerana anak anaknya tidak bersetuju, dr Azmi juga tidak hebat di ranjang berbanding dengan dr basri yang sasa tubuh badanya bekas pemain rugbi Univerisiti Malaya, Marzelina sentiasa merindukan hubungan sex seperti sediakala dengan Dr basri yang penuh kejantatan dan tuntutan batin wanitanya dituruti. Lain pula denga azmi yang lemah, dan cepat terpancut dan cepat tidur berdengkur setelah bersetubuh dengan Marzelina.

    Bagi Azmi pula ia menyesal berkahwin dengan Marzelina kerana hidupnya terus di kongkong oleh isteri gila ini. dia tidak dapat mengorat nurse, dan juga isteri orang lain seperti sediakala. Dia merasa amat takut pada Marzelina, dan haampir separuh gaji bulanannya diberikan pada Marzelina dlm RM15,000 sebulan sebabai simpanan hari tua. Perkiraannya cukup mudah, Marzelina mahukan komitmen dari Azmi demi hari tua kerana pernikahan ini tidak di persetujui ramai pihak. Adalah lebih selamat jika duit gaji azmi itu disimpan sendiri oleh Marzelina, Azmi bersetuju dalam paksa kerana amat takut pada Marzelina,, apa yang lebih takut apabila Marzelina mengugut tidak mahu tidur bersama atau bunuh diri. Azmi memang di pukau semasa di katil di mana Marzelian amat pandai berpura pura mengosok manja azmi yang tak sedar diri di tipu oleh isteri sendiri

  14. By wan on Apr 12, 2012

    nice story….

  15. By barohem on Jun 20, 2012

    kisah sex dan skandal keluarga telah di papar di sini, adakah ini kisah benar yang melibatkan doktor pakar, cikgu, sekolah, hospital swasta damansara, polis cyber? satu kisah menarik untuk di lakunkan semula dlm drama TV

  16. By ku salwana on Jun 25, 2012

    Nama senior di Macquarie University, Sydney ialah Siti Khalijah Ramli, bila tanya kisah Salmiah, dia tak pernah jumpa Salmiah di Australia, oleh itu siapa sebenar Salmiah, Marzelina, Ismail, dan Azmi masih menjadi tanda tanya penduduk Naka. Kampung Pakra tiada rumah dah penduduk di situ, adakah ini kisah hantu? Tolong jawab. Dari pengamatan; penulis menguasai ilmu Kimia dan Matematik yang hebat kerana telah mengungkapkan terma-terma sains kimia dan matematik dalam adegan di atas.

  17. By wan on Oct 10, 2012

    Setelah lama berusaha dan berikhtiar, akhirnya kami dapat menangkap pasangan khadam yang menjaga marzelina gila ni. Janganlah kau berlagak kerana semua makhluk dijadikan oleh Allah yang Maha Besar.Seekor khadam betina ni kami telah tangkap dan simpan di tempat kami, seekor yang jantan telah kami lepaskan untuk melaksanakan tugas yang belum selesai. Wahai Marzelina gila, khadam jantan ini sedang memakan diri engkau sekarang. Tubuh badan kau akan letih tanpa maya semasa haid kerana khadam Maulikut ini memakan darah engkau dan menyedut nyedut engkau. Khadam Maulikum dibawah jagaan kami telah berpaling tadah kerana amat takut pada kami sekarang, Khadam Maulikut terpaksa mengikut segala perintah menjahamkan Puteri Lilin Marzelina, ha, ha,,, baru bertemu buku dengan ruas. Segala perbuatan kau tidak kami maafkan, kecuali kau datang dan sujud kembali di kaki saudara kami, abang Basri,, kau minta maaf dengan abang Basri,, dan kau ceritakanlah pada Basri apa yang sudah kau lakukan dibelakang Basri bersama-sama Azemi gila babi tu. Harap Marzelina puki gatal ini dapat lakukan dengan segera,,, dan kami akan lepaskan kedua khadam ini ketempat asalnya. Wahai Marzelina, kau menuntut ilmu syaitan tidak habis dalam masa yang singkat, ilmu kau tidak tinggi, dan segala perbuatan syirik engkau itu sedang memakan diri engkau. Laki kau dah jadi orang yang bodoh dan sebodoh-bodoh Doktor Pakar adalah dr Azmi pakar otak dari Hospital Damansara. Lebih baik kau wahai Marzelina bertaubat atas perbuatan terkutuk yang pernah kau lakukan,,, dan datanglah sujud dan minta maaf pada Basri kerana kesalahan yang kau lakukan adalah semasa kau masih lagi isteri Basri yang sah. Siksanya hidup kau ketika ini adalah kerana perbuatan kau sendiri yang sentiasa tamak dan memepergunakan orang lain demi diri sendiri yang kemaruk pangkat serta harta. Kami bukan berdendam pada kau, kami cuma ingin memperbetulkan keadaan. Selepas ini kau berbahagialah dengan laki baru kau yang tak kuat sex itu. aMIN

  18. By nanatanjong on Oct 10, 2012

    ,

  19. By Lope on Apr 27, 2013

    Nak berjubo jgn le tunjuk kat org lain..kecualilah klu berjubor dgn AnuWar..atau Dato Mustapha Ali atau Mat Sabun ke…tak pe tunjukkan…

  20. By suzi on Jun 12, 2013

    Kalau nak memburit pun dengan kekaasih pun janan lah masuk dalm entnet,malu lah nak memburit lah itu kau orang punya pasal,nak kulum ke nak jilat burit ke jangan lah bil gambar.

  21. By zulkifli on Jun 12, 2013

    Hai marzilina boleh berkenalan dengan awak ,kalau boleh saya nak berkenalan dengan.

  22. By abdullah cina mualaf on Jun 12, 2013

    Saya mualaf saya nak cari teman saya iatu iza,dulu saya pernak tidur bersama dia dan dah terlanjur,saya hara iza menhubungi saya di alamat email saya.

  23. By abdullah cina mualaf on Apr 17, 2014

    saya iza .u bagi no haipon u saya boleh kontat u.iza mrindu mu

  24. By iza on Apr 17, 2014

    hai abdullah c mualaf u kasi kat i no hpon u, boleh iza kotat sama u ok.atau u kontat iza no 017967872

  25. By risa on Jul 3, 2014

    saya mahu berkenalan lelaki melalui tepon…..boleh sembang (lebih-lebih sampai stim)
    terutama lelaki berkahwin atau bujang…..mesti fon pukul 11mlm ke atas…..no.fon sy 011-38214343

Post a Comment

eXTReMe Tracker