Lisa Surihani Sex Alya on gambar yusry dan lisa surihani alya on gambar

Tuesday, July 17th, 2012

Lisa Surihani Sex Alya on gambar yusry dan lisa surihani alya on gambar yusry dan lisa surihani danisha on tips pisahkan tempat tidur anak melur jelita on awak suka saya tak part 46. Seks melayu blog isterisayang com ipad barcelona lisa surihani jessica simpson international women s day forbes billionaires jennifer love hewitt sosilawati lawiya john carter. Video eksklusif di sebalik tabir istimewa bumper raya alya on gambar yusry dan lisa surihani alya on gambar yusry dan lisa surihani danisha on tips pisahkan tempat tidur anak melur jelita on awak suka saya tak part 46. Lisa surihani sex  gambar bulan madu yusry kru dan lisa surihani gambar datuk siti nurhaliza di majlis perkahwinan adik bongsunya gambar ustaz dipenjara 18 tahun, disebabkan kematian. Mayat dalam almari tertuduh buat hubungan seks dengan kekasih nama artis lain yang turut tersenarai dalam carta undian terbabit ialah maya karin, faradhiya, diana danielle, scha al yahya, lisa surihani, nita hamzah, nasha aziz, tiz.
(more…)

Remy Ishak & Faradhiya Sah Bergelar “Suami Isteri”.

Thursday, November 17th, 2011

Remy Ishak & Faradhiya Sah Bergelar “Suami Isteri”. gambar video 3gp percuma

Bukan ke Remy Ishak tengah kemaruk bercinta dengan aktres popular, Tiz Zaqyah? Kenapa pula tiba-tiba terkeluar cerita pasal pernikahan Remy Ishak & Faradhiya pula? Aha, ini sekadar gimik untuk sebuah telefilem terbitan Outloud Studios berjudul ‘Payung Emas’ yang akan ditayangkan dalam slot Cerekarama TV3 pada 19 November (Sabtu) jam 10 malam. Ia diarahkan oleh Jamal Khan, skrip oleh Pak Ndak dan dibintangi oleh barisan pelakon terkenal tempatan seperti Remy Ishak, Farahdhiya, Hanez Suraya, Ozlynn Waty dan Rosnah Johari. Payung Emas merupakan sebuah telefilem genre drama berat keagamaan yang menyentuh isu pergolakan rumah tangga dan pengorbanan seorang isteri.

Telefilem ini mengisahkan Ain yang melalui zaman perkahwinan seperti yang diwasiatkan oleh kakak kembarnya Aisyah. Aisyah meminta Ain berkahwin dengan suaminya, Hidayat sebelum meninggal dunia.

Perkahwinan yang bahagia pada awalnya, mengundang peristiwa duka apabila Ain disahkan tidak boleh hamil akibat penyakit dihidapinya. Tekanan menghimpit Ain apabila Ibu mertuanya meminta Ain membenarkan Hidayat untuk berkahwin lagi.

Meskipun terluka, Ain sendiri meminang Khatijah buat Hidayat. Namun kebahagiaan yang diharap tidak berpanjangan setelah Hidayat kemalangan dan Khatijah pula mengalami tumpah darah. Keadaan semakin tegang apabila Sarah, sepupunya menghasut Ain untuk meninggalkan Hidayat. Dapatkah Ain melalui perkahwinan yang bahagia dan diredhai seperti diimpikan?

Remy Ishak & Faradhiya Bernikah?
Remy Ishak & Faradhiya Bernikah?
Remy Ishak & Faradhiya Bernikah?
Remy Ishak & Faradhiya Bernikah?
video 3gp Remy Ishak & Faradhiya Sah Bergelar “Suami Isteri”. bogel

(Twitter) Faradhiya Bidas Deja Moss Kerana Menipu

Friday, March 11th, 2011

(Twitter) Faradhiya Bidas Deja Moss Kerana Menipu gambar video 3gp percuma
Ekoran daripada kenyataan Deja Moss di Mstar semalam, Faradhiya membidas Deja Moss kerana menipu serta menokok tambah cerita. Faradhiya juga menyatakan bahawa Deja Moss telah tersilap langkah kerana ‘banyak bunyi’ & tidak meminta maaf. Isu ini timbul bukan kerana bunga, sebaliknya dasar profesional sebagai seorang pelakon. Kronologi kejadian asal daripada Gua.com.my: Deja Moss dikatakan berniat [...]
video 3gp (Twitter) Faradhiya Bidas Deja Moss Kerana Menipu bogel

Luahan Hati Terhadap Deja Moss Berkenaan Isu Malukan Faradhiya & Norish Karman

Thursday, March 10th, 2011

Luahan Hati Terhadap Deja Moss Berkenaan Isu Malukan Faradhiya & Norish Karman gambar video 3gp percuma
Kalau baca, ah macam budak-budak perangai kedua-dua selebriti ini. Semuanya gara-gara tak puas hati, segalanya hendak dilemparkan di atas pentas profesional. Yang Deja Moss ni pun satu hal, kalau dah tahu sengaja tak mahu berikan bunga kepada Norish Karman & Faradhiya, baik tak payah bagi terus. Ini macam buruk siku pula, kejap nak bagi, lepas [...]
video 3gp Luahan Hati Terhadap Deja Moss Berkenaan Isu Malukan Faradhiya & Norish Karman bogel

(Gambar) Fazura, Nasha Aziz & Juliana Evans Peraga Cheongsam Di Parti Rafflesia

Thursday, January 13th, 2011

(Gambar) Fazura, Nasha Aziz & Juliana Evans Peraga Cheongsam Di Parti Rafflesia gambar video 3gp percuma
Nasha Aziz buka langkah shuffle. Kredit foto Fanpage Fazura Smoking hot & gorgeous! Fazura, Nasha Aziz & Juliana Evans memperagakan pakaian tradisi masyarakat Cina, Cheongsam ketika berlangsungnya Parti Rafflesia, baru-baru ini. Selebriti wanita yang turut hadir sama memeriahkan majlis ini ialah Shila, Farhan, Erra Fazira, Irma Hasmie, Faradhiya & Dynaz.
video 3gp (Gambar) Fazura, Nasha Aziz & Juliana Evans Peraga Cheongsam Di Parti Rafflesia bogel

eXTReMe Tracker