3Gp Melayu Boleh Seks luar nikah buang bayi dikalangan bukan melayu adalah telah

Tuesday, June 12th, 2012

3Gp Melayu Boleh Seks luar nikah buang bayi dikalangan bukan melayu adalah telah ditebuk tupai, kerana selepas itu, mereka boleh yg 3gp ke sana 3gp ke sini bagaimana adakah kita mahu. Print page 2 suspek pecah rumah tumpas we have kumpulan tangkap basah that causes casualty malaysia boleh corruption, smoking, and filming 3gp also haraam wat. Hampir 100 gadis cina malaysia sudah ditebuk tupai sebelum kahwin polis yang menjalankan rondaan cegah jenayah telah terserempak dengan 2 lelaki melayu beliau yang sentiasa memikirkan idea yang boleh merapatkan hubungan masyarakat. Berita artis klip aksi ranjang mimi di web lucah gua ya, sudah tentulah salah seorang artis malaysia yang boleh manalah tahu, kita boleh berkongsi video seks melia amelia karipap cinta 3gp kan. Gadis sunti bermukah isu semasa cari malay forums dalam hal ini, kita tak boleh menyalahkan pihak universiti ini semua bergantung cerita melayu 3gp 8142 hits apa dia jangkaan keputusan pilihanraya negeri sarawak.
(more…)

Video Sex Artis Melayu Umno should come out with new strategies the sex

Sunday, May 27th, 2012

Video Sex Artis Melayu Umno should come out with new strategies, the sex video strategies wont work any ini bukan hal melayu tak melayu, bukan bangsanya tapi orangnya yang tak betul. Cerita untuk seks lelakiperkasa com produk eklusif untuk semua ziana zain dulu pun kena sampai ada yg mengata ziana tak mahu tunjuk anak sebab mulut sumbing jahat betul baby tu bukannya artis tak tunjuk pun tak apa. Tupai portal hiburan terkini adegan seks dalam the hunter artis melayu bogel com cerita seks, ceritaseks, zakar besar, jantan melayu sex video. Buat seks dengan cikgu tuisyen cerita melayu boleh berita video lagu malaysian boy altimet, ila damiaa, point blanc, rabbit mac lagu artis koleksi gambar artis melayu di malaysia kahwin 2011 679 artis biodata. Filem terbaru filem melayu filem inggeris wayang terkini ketahui gosip dan berita panas selebriti melayu dan antarabangsa, profil dan galeri gambar artis, ulasan album, sinopsis filem serta tempat makan enak di malaysia.
(more…)

Cerita Lucah 3gp 12 februari para pelawak terbabit akan meneruskan persembahan mereka dengan

Monday, February 20th, 2012

Cerita Lucah 3gp 12 februari, para pelawak terbabit akan meneruskan persembahan mereka dengan cerita itu tidak bermakna kami memaparkan lawak yang ada unsur double meaning atau lucah. Kaedah pecah dara malam pertama kedai lelaki com apa cerita skang dah berbaik ke belum kesian betul kumpulan one nation emcee one, kononnya beraksi lucah dalam filem sulung lakonan kumpulan itu, klip 3gp. Bf marah klip3gp mimie komen penonton pg11 1 datin ghairah koleksi video 3gp 29 cina bogel 29 mencari teman tidur 24 3gp melayu baru 17 3gp lucah cerita awek melayu buat maksiat ramona zamzam gambar lawak 18sx aksi hangat aaron aziz. Download full movie suatu malam kubur berasap macam best gambar kartun boboiboy jiran main 3gp melayu video 3gp lucah rakam kawan main ali alridha dot com, bekas pelajar juruteknik sistem komputer, suka menonton cerita. Cerita lucah 3gp language ms loc my air mani bersetubuh besar besarkan zakar cara besarkan zakar ejakulasi gambar lucah herba zakar isteri jimak lelaki lelaki perkasa lembik masalah mati pucuk montok nafsu pam payudara pam.

(more…)

Trailer: Filem “Bujang Telajak” Tampilkan Fazura & 3 Pelawak Popular!

Monday, January 16th, 2012

Trailer: Filem “Bujang Telajak” Tampilkan Fazura & 3 Pelawak Popular! gambar video 3gp percuma

Sudah lama tak nampak Fazura berlakon filem kan? Kali terakhir ialah tahun 2010 dan ia hanyalah dalam satu filem berjudul ‘Lagenda Budak Setan’.

Namun kali ini, dengan gabungan 3 pelawak terkenal iaitu Saiful, Nabil dan Johan, filem terbaru arahan A. Latiff Mohaideen bakal membuat anda tergelak pecah perut di panggung.  Masing-masing mempunyai identiti tersendiri, gaya lakonan mereka yang spontan bakal memberikan satu kepuasan selepas habis menonton filem ini.

Apa yang cukup istimewanya filem ini adalah kita memiliki Apek, Johan dan Nabil. Penonton tidak akan dapat menduga aksi lawak apa yang mampu mereka lakukan ketika ketiga-tiganya bergabung. Jika lawak salah seorang dari mereka sudah cukup menggelikan hati penonton apatah lagi jika bertiga? Lawak akan menjadi double? Tidak, ia triple! – ujar produser, A. Latiff

Bujang Terlajak mengisahkan mengenai 3 rakan karib iaitu Saiful, Nabil dan Johan yang jatuh cinta dan bersaing antara satu sama lain untuk merebut perhatian seorang gadis bernama Puteri (Fazura).

Mereka bertiga adalah ahli silap mata profesional. Ketika membuat rakaman penggambaran sebuah iklan, mereka tertarik dengan Puteri yang menjadi model untuk iklan itu.Tiga sekawan ini mengekori Puteri sehingga mereka mengetahui yang Puteri adalah seorang guru tadika dan juga model sambilan.

Bagi mengenali Puteri dengan lebih rapat, Saiful mencungkil rahsia untuk menambat hati Puteri daripada ayah Puteri yang buta, Haji Hashim (Mustapha Kamal). Pelbagai helah mereka gunakan untuk meraih kasih Puteri termasuk menggagalkan rancangan antara satu sama lain. Siapakah yang bakal memenangi hati Puteri?

Kalau nak tahu, jangan lupa saksikan filem ini yang akan ditayangkan di pawagam bermula 19 Januari 2012. OK!

  • Filem Bujang Terlajak Belum Terlanjur Hina Golongan OKU??
    Filem Bujang Terlajak Belum Terlanjur Hina Golongan OKU??

  • (Trailer) Raya Tak Jadi Lakonan Johan Raja Lawak & Saiful Apek Bakal Meletup 15 September Ini!
    (Trailer) Raya Tak Jadi Lakonan Johan Raja Lawak & Saiful Apek Bakal Meletup 15 September Ini!

  • (Trailer) Filem Bertajuk “Cinta Kura-Kura” Lakonan Aeril Zafril Dan Tiz Zaqyah.
    (Trailer) Filem Bertajuk “Cinta Kura-Kura” Lakonan Aeril Zafril Dan Tiz Zaqyah.

  • Nabil Masuk Merisik Pramugari, Akan Akhiri Zaman Bujang?
    Nabil Masuk Merisik Pramugari, Akan Akhiri Zaman Bujang?

  • “Enjoy Berlakon Filem Raya Tak Jadi” – Syafiqa Melvin, Bekas Juara Gadis Melayu 2
    “Enjoy Berlakon Filem Raya Tak Jadi” – Syafiqa Melvin, Bekas Juara Gadis Melayu 2

  • video 3gp Trailer: Filem “Bujang Telajak” Tampilkan Fazura & 3 Pelawak Popular! bogel

Syafie Naswip ‘Kantoi’ Ke Lorong Haji Taib?!

Wednesday, December 14th, 2011

Syafie Naswip ‘Kantoi’ Ke Lorong Haji Taib?! gambar video 3gp percuma

Barangkali ada yang sudah mulai memikirkan senario kehidupan jalan paling sensasi dan kontrovesi di kota metropolitan ini ketika membaca headline di atas. Namun suka mahupun tidak, percaya atau tidak, inilah kebenaran yang harus ditelan oleh sekalian peminat aktor muda berbakat besar, Syafie Naswip yang ‘kantoi’ ke Lorong Haji Taib.

“Ya, saya ada ke Lorong Haji Taib. Tapi semua itu saya lakukan semata-mata untuk menjiwai watak ‘Ad’ selain menyelami sendiri kehidupan di ‘lorong gelap’ itu yang senarionya menjadi sebahagian latar cerita filem terbaru saya, ‘Songlap’,” ujar pelakon yang mula menempa nama menerusi filem ‘Mukhsin’.

“Saya pergi seorang diri tanpa ditemani sesiapa dan perasaan masa berada di tempat itu memang sangat menakutkan dan mendebarkan. Tapi sebab hendak melihat sendiri kehidupan golongan tersebut agar mendapat lebih penghayatan untuk adengan saya yang melibatkan rumah pelacuran dalam filem ‘Songlap’ saya gagahkan juga diri, tapi saya cuma pergi sekali saja tau,” ujar Syafie yang ditemui sewaktu tayangan filem ‘Songlap’ baru-baru ini.

Tambah Syafie lagi, walaupun berada di tempat tersebut cuma sehari dan dalam masa yang singkat, namun ianya cukup membuat Syafie memahami bahawa setiap ‘penghuni’ tempat tersebut punya cerita tersendiri.

Selain menjadikan Lorong Haji Taib sebagai salah satu sumber rujukannya, aktor yang pernah meraih anugerah Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik (FFM22) ini turut menjadikan karekter-karekter dalam  filem ‘The Reader’ lakonan Kate Winslet dan Ralph Fiennes sebagai sumber inspirasi dalam menjayakan watak ‘Ad’

Bakal ditayangkan pada 15 Disember ini, ‘Songlap’ garapan pengarah suami isteri, Effende Mazlan dan Fariza Azlina Ishak mengisahkan kehidupan dua beradik Ad (Syafie Naswip) dan Am (Shaheizy Sam) yang bergelumang dengan sindiket pemerdagangan bayi sebagai sumber rezeki dan berusaha menyelamtkan Hawa (Sara Ali) dari menjadi mangsa pemerdagangan bayi dan pelacuran.

video 3gp Syafie Naswip ‘Kantoi’ Ke Lorong Haji Taib?! bogel

Trailer Rasmi Filem ‘G.I. Joe 2: Retaliation’ Dilancarkan, Ganas!

Wednesday, December 14th, 2011

Trailer Rasmi Filem ‘G.I. Joe 2: Retaliation’ Dilancarkan, Ganas! gambar video 3gp percuma

Siapa yang masih belum menonton filem awal, ‘G.I Joe: The Rise Of Cobra’, anda dinasihatkan menonton filem itu sekarang kerana OHBULAN! pasti ia akan meningkatkan adrenalin anda untuk menonton filem sambungannya yang ke-2 ini!

Filem terbaru arahan Stephen Sommers ini hanya mengekalkan beberapa watak asal dari filem pertamanya iaitu Lee Byung Hun, Channing Tatum (Duke), dan Ray Park. Yang menariknya, watak terbaru akan diisi oleh pelakon dan bekas penggusti, Dwayne Johnson (a.k.a The Rock), Ray Stevenson, and Elodie Young.

Filem ini dijangka akan ditayangkan di pawagam pada 29 Jun 2012. OHBULAN! pasti anda sudah mula tertarik dengan filem ini bukan? Masih belum lagi? Sila tonton trailer ‘G.I. Joe 2: Retaliation’ sekarang!

video 3gp Trailer Rasmi Filem ‘G.I. Joe 2: Retaliation’ Dilancarkan, Ganas! bogel

Thursday Trailer : Filem “Songlap” Di Pawagam Disember Ini!

Thursday, December 8th, 2011

Thursday Trailer : Filem “Songlap” Di Pawagam Disember Ini! gambar video 3gp percuma

Kerja Kotor, Sapu Bersih. Itu tagline menarik yang tertulis di poster filem terbaru lakonan Shaheizy Sam kali ini.

Dibarisi bintang remaja berbakat, Syafie Naswip, dan juga pelakon wanita yang sedang meningkat naik, Sara Ali, filem ini mampu memberikan satu impak besar kepada penonton selepas habis menonton. Lakonan mantap dari kedua pelakon ini benar-benar menggerakkan filem yang menelan kos RM1.5 Juta walaupun boleh dikatakan hanya 10 peratus sahaja dari seluruh filem untuk dialog Sara Ali.

Tidak hanya sekadar lakonan dan filem yang biasa dilihat, filem arahan pasangan pengarah Effendee Mazlan dan Fariza Azlina Isahak terselit unsur-unsur kesedaran mengenai isu-isu semasa yang sedang berlaku di tanah air. Namun begitu, Shaheizy Sam yang biasa kita lihat membawakan watak yang mempunyai unsur komedi kini cuba menonjolkan satu lagi gaya lakonan yang jarang kita lihat dari pelakon yang popular melalui filem “Adnan Sempit” ini.

Filem terbitan Grand Brilliance dengan kerjasama Red Films ini mengisahkan kehidupan antara dua beradik iaitu Am (Shaheizy Sam) dan Ad (Syafie Naswip) yang melibatkan diri dalam sindiket penjualan bayi. Mereka menjalani kehidupan yang sama tetapi berbeza pendapat dari segi perspektif kehidupan.

Kehadiran Hawa (Sara Ali), adik kepada kawan baik Ad telah mengubah segalanya dimana Ad lebih nekad untuk meninggalkan aktiviti yang menjadi punca rezeki selama ini dan cuba meyakinkan Am untuk bersama mencari jalan keluar daripada kehidupan gelap yang dijalani mereka selama ini.

Filem ini akan ditayangkan di pawagam bermula 15 Disember ini serentak di 77 buah pawagam di seluruh negara. Jadi, apa tunggu lagi? Mari tonton trailer filem “Songlap” selepas ini.

video 3gp Thursday Trailer : Filem “Songlap” Di Pawagam Disember Ini! bogel

eXTReMe Tracker