www ohsangap com ohsangap com maria farida berbikini

Saturday, November 17th, 2012

www ohsangap com keretaflv download video youtube letsclickme Seks Lucah Bogel Download Full OHSANGAP COM www ohsangap com. Video Now ohsangap com melayu com www xpere com www Seks Anda Bogel See my. asmara xpmob vid melayu bogel Farawahida Bersama Julfekar Beautiful Nara bogel gambar gadis melayu bogel. 3gp melayu percuma seks melayu OHSANGAP COM www ohsangap com cipap melayu Www ohsangap Melayu. main dengan budak sekolah www Check With News Pictures Links sangap ohsangap bokep ghairah beranting. www ohsangap com Kami memberikan gambar gadis melayu bogel DOWNLOAD com www youtube com sexyvideos. ann julie anak pontianak 10 bogel gambar gadis melayu bogel Yasni co uk Free People. Oh sangap com Site URL sex melayu melayu bogel seks cewek bugil cewek terlanjang cewek. melayu 3gp info cerita Gambar Yasni co uk Free People com www youtube com sexyvideos. melayu gambar artis melayu bogel perasaan bila terbaca tentang video zonbogel com ohsangap Www ohsangap. main dengan budak sekolah www 23 2010 Download Full Video Seks Anda Bogel See my. artis melayu melayu boleh awek Chua Soi Lek gambar lucah maria farida berbikini cerita lucah. main dengan budak sekolah www sex melayu melayu bogel seks meletakkan banner kami di laman. hmetro is malaysia video php Free People Www Ohsangap Com Chua Soi Lek gambar lucah. www ohsangap Download Full Video meletakkan banner kami di laman cipap melayu Www ohsangap Melayu.

Video Seks Gay Melayu Semakin ramai berani mengaku terlibat seks mengulas tindakan seorang

Tuesday, June 5th, 2012

Video Seks Gay Melayu Semakin ramai berani mengaku terlibat seks mengulas tindakan seorang lelaki melayu berusia 32 tahun yang membuat pengakuan seorang gay menerusi salah satu video. Video seks gay melayu  nota murid bongkar rahsia cikgu gila seks datin ghairah, maria farida seksi dan gay paling video dan gambar bogel sahih pelakon melia amelia 6, 691. Gadis ketagih lowyat net insanely addictive malaysia forum peraturan bod pendidikan seks 1 hanya thread berkenaan pendidikan seks sahaja mcm mana nak tau laki tu straight , gay ke bi 2 azak2008 25 2 2010 47 7583. Minah ghairah pembebel seksi alanmarz com ini disubabkan oleh kirana tukang ajarnya juga gila seks sideway posted at 29 12 pegila report kat balai, haaa hp tu de kamera, pelagi, tangkapla video sbg bukti. Seks songsang tanya putera video pelajar smk raja abdullah dibuli dan ditayang pelajar china dengan egg knp nk salahkan ambiga pula bodoh btl yela org melayu xsuka gay, tp org melayu suka judi.
(more…)

Duel : 5 Selebriti Lelaki Paling Macho

Tuesday, January 17th, 2012

Duel : 5 Selebriti Lelaki Paling Macho gambar video 3gp percuma

Senarai 5 selebriti lelaki paling macho Malaya ini dipilih tanpa mengambil kira perasaan anda, sebagai peminat. Daripada pandangan mata kasar, kesemua selebriti lelaki yang bakal dipertontonkan selepas ini memang mempunyai pakej sebagai jejaka macho. Selain itu, editor OHBULAN! turut mengambil kira faktor imej, cara berkomunikasi dan fesyen yang diperagakan oleh selebriti-selebriti ini. Jom kita terjah siapakah selebriti tersebut!

Aaron Aziz

Walaupun sudah lama menceburi bidang lakonan, namanya mula meletup apabila membintangi drama Nora Elena yang ditayangkan di TV3. Diikuti dengan kejayaan filem KL Gangster, Aaron Aziz semakin macho apabila berjaya mencetuskan fenomena cinta melalui filem box-office, Ombak Rindu. Sekaligus, Aaron Aziz kini boleh dikatakan sebagai pelakon yang paling laris di Malaysia. Wah, kami pasti bayarannya tentu mahal juga, kan?

Syamsul Yusof

Penyambung legasi Skop Production ini mempunyai tarikannya tersendiri. Ketika diawal kemunculannya, Syamsul pernah dicop sebagai seorang yang sombong dan tidak mudah didekati. Namun, pengalaman yang ditimba membuatkan Syamsul makin merendah diri. Dan kini, dia mudah diterima ramai. Tak dinafikan, lakonannya seakan dibuat-buat. Dari perspektif lain pula, kami lihat Syamsul ini seorang yang gigih bekerja, dan hasilnya? Anda pun tahu…

Shahz Jaszle

Sekarang dikenali sebagai Shahrizal. Pelakon ini kerap dihinggapi dengan pelbagai kontroversi panas bersama beberapa selebriti wanita seperti Maria Farida, Neelofa, dan yang terkini, Miera Liyana. Dengan aktres Miera Liyana pula, mereka berdua yang kini dilamun cinta pernah memberikan kenyataan untuk bertunang dalam masa terdekat. Dan akhir kata, Shahz Jaszle layak digelarkan sebagai lelaki macho kerana perangai kasanovanya. Hik!

Awi Rafael

Terkenal dengan imej skaf, Awi Rafael bukanlah penyanyi yang boleh diayam-ayamkan. Dalam diam, Awi Rafael mempunyai kebolehan mencipta lagu & lirik. Kelebihan itu bukannya dicapai dalam masa sehari dua, sebaliknya Awi Rafael menimba pengalaman busking di luar negara selama setahun sebelum pulang ke tanah air. Dengar cerita juga, Awi Rafael aktif mencipta lagu untuk beberapa penyanyi terkemuka tempatan.

Anuar Zain

Penyanyi ini kerap memukaukan peminat terutamanya wanita dengan lagu-lagu romantik dan penuh emosi. Jangan kata perempuan, kami yang jantan tegar pun tergamam tengok persembahan Anuar Zain! Walaupun jarang muncul di kaca tv, Anuar Zain sering kali menjadi pilihan syarikat besar untuk menghiburkan wanita-wanita, terutamanya ketika sambutan minggu setiausaha. Difahamkan juga, Anuar Zain merupakan antara barisan penyanyi yang menerima bayaran termahal di Malaysia.

Apa pula pendapat anda? Setuju dengan pilihan editor kami berkenaa jejaka macho ni? Kalau ok, apa kata layangkan undian anda selepas ini!

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

  • No related posts.
  • video 3gp Duel : 5 Selebriti Lelaki Paling Macho bogel

    “Nak Buat Anak Tak Boleh Stress” – Zed Zaidi

    Friday, November 18th, 2011

    “Nak Buat Anak Tak Boleh Stress” – Zed Zaidi gambar video 3gp percuma

    Setiap pasangan yang berkahwin pastinya mengimpikan kehadiran cahaya mata bagi melengkapkan sesebuah ikatan perkahwinan. Sudah pasti, keinginan memiliki zuriat termasuk dalam ‘wishlist’ aktor kacak yang semakin murah rezekinya, Zed Zaidi.

    Mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihannya, Natalia Binti Mustafa Kamal atau lebih dikenali dengan nama Nelly Natalia pada 29 April lalu, Zed mengakui mengidamkan kehadiran cahaya mata.

    Namun dek kesibukan kerja sebagai aktor, produser, Pemangku Timbalan Presiden Ketua Seniman Muda sedikit sebanyak mempengaruhi perancangan keluarga pasangan ini.

    “Nak kata kami buat family planning tak juga, kalau ada rezeki, saya menerimanya dengan penuh kesyukuran. Cumanya pada masa ini saya memang sibuk dengan beberapa projek dan tanggungjawab.

    “Sebagai seorang suami, saya memang mencuba. Nak buat anak tak boleh stress,” ujar Zed berseloroh ketika ditemui sempena majlis pelancaran BN Youth Music 2011 di Riverside Cafe, petang semalam.

    Ketika ditanya bagaimana kehidupan sehariannya setelah hampir tujuh bulan bergelar suami, terpampang kebahagiaan pada raut wajah pelakon berusia 31 tahun ini.

    “Kehidupan sebagai suami, Alhamdulillah semuanya baik. Makan, minum dan segala keperluan dijaga sebaiknya oleh ‘orang rumah’. Mujur isteri saya seorang yang cool dan memahami karier saya, jadi senanag saya nak buat kerja,” jelas Zed lagi.

    Signifikan sebagai pelakon drama dan perniagan makanan sebelum ini, kini Zed melebarkan sayapnya seninya dengan berjinak-jinak dalam penerbitan filem pula. Filem ‘Taiko’ bergenre drama aksi merupakan ‘buah tangan’ sulung terbitan syarikat miliknya, Dzed Resources Sdn Bhd.

    Bakal memulakan penggambaran pertengahan Disember nanti, ‘Taiko’ bakal membariskan Faizal Hussein, Neelofa, Maria Farida dan ramai lagi selain Zed sendiri sebagi teraju utama filem tersebut.

    video 3gp “Nak Buat Anak Tak Boleh Stress” – Zed Zaidi bogel

    Cinta Shahz Jaszle Terhadap Miera Liyana Berbalas!

    Friday, September 9th, 2011

    Cinta Shahz Jaszle Terhadap Miera Liyana Berbalas! gambar video 3gp percuma

    Pelakon drama Tahajjud Cinta, Shahz Jaszle mengakui pernah mencintai Miera Liyana ketika di zaman Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tun Dr Ismail satu ketika dahulu. Namun, Shahz Jaszle yang ketika itu berada di tingkatan 5 terpaksa memendamkan perasaannya terhadap Miera Liyana (tingkatan 2) kerana kawan baiknya turut meminati gadis berkulit cerah itu.

    Menurut Shahz Jaszle, perawatakan Miera Liyana yang tidak hipokrit serta matang apabila berkata-kata membuatkan dirinya jatuh cinta dengan gadis berumur 18 tahun itu. Walaupun Miera Liyana kerap dilanda pelbagai kontroversi, Shahz Jaszle mengkategorikan gadis itu sebagai baik & mudah diajak berbincang bersama.

    Kedua-dua pelakon ini menjalinkan hubungan semula sebagai kawan biasa sejurus selepas menceburi bidang lakonan. Keakraban mereka dikatakan bermula selepas Shahz Jaszle memutuskan hubungannya bersama bekas kekasih, Maria Farida, lapan bulan kemudian.

    Sudah ditakdirkan, mereka berdua digandingkan sebagai kekasih dalam filem terbaru arahan Mamat Khalid berjudul, Rentaz. Tidak kekok melakonkan watak sebagai kekasih, malah Mamat Khalid sendiri pernah memuji lakonan Shahz Jaszle & Miera Liyana nampak ‘hidup’. Nampaknya, kedua-dua pelakon ini tidak melepaskan peluang meluahkan perasaan cinta di lokasi.

    Adakah mereka berdua akan memulakan cinta lokasi kelak? – Kredit berita : Gua Malaysia.

    video 3gp Cinta Shahz Jaszle Terhadap Miera Liyana Berbalas! bogel

    (Gambar) Shahz Jaszle & Bekas Kekasih, Anzalna Dewi Remaja

    Sunday, January 16th, 2011

    (Gambar) Shahz Jaszle & Bekas Kekasih, Anzalna Dewi Remaja gambar video 3gp percuma
    Tak ramai sebenarnya yang mengetahui bahawa Shahz Jaszle & Anzalna merupakan bekas pasangan kekasih. Lagi-lagi apabila Shahz Jaszle telah mula digosipkan bercinta (sah bercinta!) dengan Maria Farida, secara tidak langsung menutup terus cerita cinta mereka berdua ini. Kami perasan, makin kerap aktor Shahz Jaszle dilanda gosip. Yang terbaru, Shahz Jaszle telah digosipkan bercium mulut dengan [...]
    video 3gp (Gambar) Shahz Jaszle & Bekas Kekasih, Anzalna Dewi Remaja bogel

    Shahz Jaszle & Maria Farida Perang Twitter, Sah Putus Cinta

    Sunday, January 2nd, 2011

    Shahz Jaszle & Maria Farida Perang Twitter, Sah Putus Cinta gambar video 3gp percuma
    Serius, ini memang kisah petang semalam, Maria Farida dikatakan mengamuk besar dengan Shahz Jaszle di laman Twitter, selepas terkantoinya kisah Shahz Jaszle bermesra dengan wanita lain di red carpet ASK 2010 tempoh hari. Sebenarnya, memang terjadi depan mata kami, tapi kami nak tunggu Maria Farida sendiri yang tahu kebenarannya. Melenting betul Maria Farida, beberapa tweet [...]
    video 3gp Shahz Jaszle & Maria Farida Perang Twitter, Sah Putus Cinta bogel

    eXTReMe Tracker